Reisplanning voor 2018…

Het jaar loopt stilaan op z’n einde.  En daarmee groeit ook de goesting om een reisplanning te maken voor 2018.  Wat worden de ontdekkingen van 2018?  Welke plekjes ga ik het komend jaar schrappen op mijn bucketlist?  Heerlijk vind ik het.  Dat plannen.  Dan voel ik me als een kind in een snoepwinkel.

 

Lees hier snel verder!

Eén gedachte over “Reisplanning voor 2018…”

  1. Wat een aparte reisbestemming…maar toen ik m’n google-wereldbol even raadpleegde en foto’s zag snap ik de keuze wel…prachtige ongerepte natuur voor zover het oog reikt…Walvissen à volonté en een uitgedoofde vulkaan waar je in kan wandelen… En daarbovenop een dorp dat Flamengo’s heet ( naar de Vlamingen die er in de 15de eeuw toekwamen ) en als kers op de taart is er ook nog Peter’s café! Eén reden om niet te gaan?

Wat vind jij van dit artikel?