Wie van de drie? Welke locatie verkies jij voor een herfsttrip?

In Vlaanderen tellen wij alweer stiekem af naar de herfstvakantie.  Het vallen van de bladeren.  Sommigen genieten met volle teugen van dit kleurrijke seizoen van prachtige feeërieke beukenbossen, paddenstoelen en elfenbankjes.  Anderen krijgen de kriebels van de melancholie van de herfst en kunnen niet snel genoeg een reisje naar de zon boeken.

Als rasechte weegschaal zit ik dan ook dikwijls met keuzestress… Ik ga immers graag naar de zon.  En naar een hippe stad.  En ook uitwaaien in de Ardennen.. Een avontuurlijke trip in de koude zegt mij ook wel wat… Aargh!  Ik kom er nooit uit!  Kiezen is verliezen.  Hebben jullie soms ook zo’n last van keuzestress om de kleinste dingen?

Welke locatie verkies jij voor een herfsttrip?

A. Geef mij maar een hippe stedentrip. Weer of geen weer, een citytrip is altijd de max! Neem dan zeker HIER een kijkje! 
B. Ik heb een hekel aan koude en heb dus al lang mijn vlucht naar de zon vastgelegd! Doe mij maar tropische temperaturen en exotische taferelen.   Neem dan zeker HIER een kijkje!
C. Er gaat niets boven een zalige herfstwandeling in de bossen in eigen land. Neus in de wind, stapschoenen aan en genieten maar! Neem dan zeker HIER en HIER een kijkje! 

16 gedachten over “Wie van de drie? Welke locatie verkies jij voor een herfsttrip?”

  1. Ik heb mezelf net een weekend London kado gedaan! Stedentrip dus! Wie weet kan ik er ook nog een tripje naar een leuke stad in Belgie bij gaan plannen de komende maanden!

  2. Ik kies voor optie A! Deze maand ga ik twee korte citytrips doen naar Groningen en Dinant, en volgende maand wil ik met mijn moeder nog graag ergens heen voor haar verjaardag.

  3. Ik ga voor a en c. Al word het stedentripje niet meer dit jaar denk ik, hoewel ik met kerst wel heel graag weg zou willen, haha. We beginnen maar eens met een boswandeling!

Wat vind jij van dit artikel?