Liebster Award 2018. Hoera! Ik werd genomineerd!

Totaal onverwacht, maar wat een heerlijke start van het nieuwe jaar!  Ik werd door Dewi van http://www.backpackvolverhalen.nl  genomineerd voor de Liebster Award!  Wat een eer alweer!  Heel erg bedankt daarvoor!   Het is altijd ontzettend fijn te weten dat mijn blog gesmaakt wordt.

Van Dewi kreeg ik een aantal vraagjes die ik vandaag alvast voor jullie beantwoord:

 1. Waarom ben je begonnen met bloggen? En wat vind je het leukste aan het bloggen?Er zijn 3 dingen die ik ontzettend graag doe.  Reizen.  Fotograferen.  En schrijven.  Het is een wonder dat ik er 33 jaar over gedaan heb om in te zien hoe ik die drie passies kan combineren.  Maar onder het motto ‘beter laat dan nooit’, ben ik dus een half jaartje geleden met Footprints Around The World begonnen.
  Het allerleukst vind ik het moment dat een nieuwe blog net klaar is.  Alles komt dan bij elkaar.  Mijn hersenspinsels zijn dan klaar om de wereld in te sturen.  De spanning en het verwachtingsvol afwachten van de eerste reacties zijn verslavend.  Het geeft me superveel voldoening als lezers me zeggen dat ze van m’n schrijfstijl of foto’s houden.  Dat geeft me echt een boost.

  dierenrijk maki
  aapjes kijken in Dierenrijk
 2. Welke 3 bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist?Alaska
  Sri Lanka
  Zuid Afrika
 3. Welk land trekt je totaal niet en waarom?Alle typische zon-zee-strand bestemmingen.  Geef mij maar een tikkeltje avontuur, een toffe stad of indrukwekkende natuur.  De Turkse rivièra of Spaanse badplaatsen spreken mij niet echt aan.  Minder toeristische plaatsen in deze landen dan weer wel.
 4. Welke gekke gewoontes heb je op reis?Geen.  Denk ik.  Of ik vind ze zelf al niet meer gek.  Kan ook.
 5. Wat vind je het mooiste aan reizen?Reizen brengt mensen dichter bij elkaar, maakt vriendschappen en familiebanden hechter.  Reizen leert je dingen die je niet op school leert.  Je maakt altijd wel iets mee, je maakt herinneringen.  En dat vind ik onbetaalbaar.

  liebster
  Op zoek naar Puffins op het eiland Runde
 6. Voor welk buitenlands gerecht mogen ze jou midden in de nacht wakker maken?Sushi!
 7. Leg je van te voren alles vast als je op reis gaat of houd je het liefst alles open?Beide.  Ik ben een planner.  Ik geniet van het plannen en organiseren van reisjes.  Bij het kopen van een reisgids, is mijn vakantie al begonnen.
  Maar af en toe probeer ik dat los te laten, want zonder planning op reis vertrekken voelt zoveel avontuurlijker aan. Dat deden we onder andere bij onze roadtrip door Oost-Europa en roadtrip Noorwegen, maar ook bij een citytrip met Srprs.me

  Srprs.me
  De spannendste reis ooit met Srprs.me
 8. Ben je een avontuurlijke of een luxe reiziger?Ik kan wel genieten van wat luxe, maar als ik moet kiezen, ga ik voor 100% ervaringen en herinneringen op een avontuurlijke vakantie.

  Op avontuur in Ijsland
 9. Wat mis je tijdens het reizen het meest van thuis?Gewoon het ‘thuis zijn’, vrienden, onze hond en typisch Belgische gerechtjes.
 10. Wat mis je thuis het meest van op reis zijn?Het avontuur.  Doen waar je zin in hebt.  Even weg van alle rompslomp, drukke agenda’s.  Leven op het ritme van de vakantie.  Heerlijk!

  Dat is ‘t leven.  Toch?  Genieten in Malta

 

En dan natuurlijk mijn nominaties… Die krijg je volgende week te horen!

16 gedachten over “Liebster Award 2018. Hoera! Ik werd genomineerd!”

 1. Super dat je na 6 maanden al genomineerd bent voor een award. Goed bezig zou ik zeggen.
  Wat jouw bucketlist betreft. Alaska vonden wij inderdaad één van de mooiste reizen. Een absolute aanrader als je van natuur houdt. Zuid-Afrika deden wij in september. daar vonden we de safari’s fantastisch. Sri Lanka staat ook nog op lijstje.
  Doe zo verder zou ik zeggen😏!
  groetjes,

 2. Voor sushi mag je mij ook wakker maken haha, en ik wil ook graag nog eens naar Sri Lanka 😀 Leuk zo’n tag, dan kom je meteen meer te weten over iemand

 3. Wat leuk! Gefeliciteerd met je nominatie. Toffe website heb je. Het zal een goed gevoel geven om op deze manier gezien te worden. Dat geeft mij ook weer inspiratie om met mijn jonge reisblog verder te gaan. Keep up the good work!

 4. Heel leuk om dit zo te lezen! Ik ben gelijk benieuwd naar meer! Het plannen herken ik helemaal, ik hou er ook zo van om een reisgids door te bladeren en inspiratie op te doen voor de vakantie, maakt niet uit hoe lang het nog duurt voordat ik wegga haha!

Wat vind jij van dit artikel?