Liebster Award 2018 – De nominaties!

Vorige week schreef ik al dat ik opnieuw genomineerd was voor de Liebster Award… Versie 2018 dit keer.  Verwend nest ben ik.  I know.
Super fijn vind ik die award    Niet alleen omdat het een bevestiging is dat je blog gewaardeerd wordt, maar vooral ook omdat je zelf nieuwe blogs in de bloemetjes mag zetten.  Bloggers die net gestart zijn even in de spotlights kan zetten.  Een duwtje in de rug mag geven.  En daarvan word ik zo mogelijk nog blijer.  Geven maakt gelukkig.  Toch?
Daarom dus nog even een dikke dankjewel aan Dewi om aan Footprints te denken bij de nominaties… Om dan over te gaan naar de orde van de dag…

De nominaties!

 • La La Leo
  Een (h)eerlijke reisblog.  Rechttoe rechtaan.  Hier moet je niet zijn voor de ‘typische’ bezienswaardigheden.  Die vind je elders wellicht.  Hier lees je authentieke verhalen, afgewerkt met mooie foto’s.  Veel leesplezier!
 • Kleine globetrotter
  Denk jij dat avontuurlijk reizen stopt van zodra er kinderen zijn?  Dan moet jij dringend deze blog ontdekken!  Marlieke en haar gezien reizen zowat de hele wereld rond.  Op dit moment trekken ze 3 maanden lang (!) met hun kids door Zuidoost Azië…
 • Young Wild Free
  Young Wild en Free.  Zo gaat blogster Rani door het leven.  Een jonge, hippe reisblog met heel wat jeugdig enthousiasme!
 • Hey Frits.
  Reizen en eten.  Mijn basisbehoeften in een blog gegoten.  Want wat heeft een mens meer nodig dan een flinke portie avontuur en een gezonde portie lekkers?  Manon bundelt dit alles in een toffe blog.  Lezen maar!
 • Mama dat is leuk
  Voor deze hippe mama is geen uitdaging te groot.  Reizen met een baby, de heerlijkste gezonde receptjes uit je mouw toveren en intussen een kei zijn in je job?  Dit lijkt wel de blog van Superwoman!  Ga er snel een keertje lezen en word geïnspireerd door deze duizendpoot!

 

Ziezo, rest mij jullie enkel nog op te zadelen met een vragenlijstje:

 1. Wat is jouw favoriete vakantieland en waarom?
 2. Welke quote past perfect bij jou?
 3. Wat is het spannendste of avontuurlijkste dat je ooit gedaan hebt?
 4. Als ik morgen de lotto win, dan….
 5. Waarvoor mogen ze je ‘s nachts altijd wakker maken?
 6. Wat mis je het meest als je op reis bent?
 7. Wat vind jij het meest waardevol aan reizen?
 8. Als ik een dier was, was ik een…
 9. Wat vind je het leukst aan bloggen?
 10. Wat vind je het vervelendst aan bloggen?

 

Ik kijk alvast uit naar de antwoorden!

Veel succes!!!

 

Wat vind jij van dit artikel?