#Reclame. Parkeren op de luchthaven. Wat zijn de mogelijkheden met Parkos ?

Je vlucht is geboekt.  Hoera!  Leuk hotelletje gevonden?  Check!  Klaar voor vertrek…  Of toch niet?

Er is immers één ding dat ik al-tijd over het hoofd zie.  Vervoer van en naar de luchthaven regelen.  De tijd dat een shuttlebusje je gratis thuis kwam ophalen als je een reis had geboekt ligt immers al héél ver achter ons.  Tot vorige week probeerden wij altijd te rekenen op de goodwill van familie of vrienden.  “Wie kan ons even afzetten aan de luchthaven?  En ook weer komen ophalen?  Iemand? Please? ”

Dat lukte ons telkens aardig.  Maar een pretje is het niet altijd.  Want vluchten passen zich zelden aan de agenda van je bereidwillige vrienden aan.  En even taxi spelen in het holst van de nacht?  Naar Brussel.  Of Eindhoven.  Charleroi of Düsseldorf?  Met hangende pootjes en puppyoogjes rondvragen. Wie o wie?  Het kan.  En het lukt hoogst waarschijnlijk ook.  Maar leuk is het niet.  Voor beide partijen.

parkos

Mijn vreugde was dan ook groot toen ik Parkos ontdekte.  Een zoekmachine voor parkeerplaatsen bij de luchthaven.  De booking.com van de parkings zeg maar.  En wat is me dat meegevallen!

Parkos werkt samen met 49 aanbieders op 10 verschillende luchthavens in Nederland, Duitsland en België.  In hun zoekmachine heb je de keuze uit valet parkeren of shuttle parkeren.  Overdekt of buiten parkeren.  Sleutels meenemen of sleutels afgeven.  Ter plekke betalen of vooraf betalen.   Heel wat te kiezen, nietwaar?

Wij kozen voor Eazzypark.   Met de uitgebreide routebeschrijving, geraak je zo ter plaatse.  Ter plaatse is in dit geval écht vlakbij de vertrekhal van de luchthaven.  Alles werd ontzettend snel, correct en vriendelijk afgehandeld.  De sleutels werden afgegeven, zodat onze auto naar een parkeerplaats gereden kon worden.  Wij moesten dus enkel wandelen tot aan de vertrekhal.  En daar deden we precies 1 minuut over.

parkos

Bij Parkos geef je vervolgens je vluchtnummer door, waardoor ze precies weten wanneer ze je terug kunnen verwachten.  Wij zouden bij terugkomst normaal gesproken naar de auto gebracht worden met de shuttledienst, maar omdat we een avondvlucht hadden, kon onze auto toch al ter plaatse gezet worden.  Wat een heerlijkheid.  Geen telefoontjes na landing.  Geen parkeerstress.  Gewoon instappen en wegwezen.  Eazzypark heeft zijn naam niet gestolen.  Easy.  Echt easy.  

Heb jij ook een vliegreisje in het vooruitzicht?  Neem eens een kijkje  op Parkos  Ik vond het écht een aanrader!

#reclame: Dit artikel kwam tot stand door samenwerking met Parkos.be

 

23 gedachten over “#Reclame. Parkeren op de luchthaven. Wat zijn de mogelijkheden met Parkos ?”

    1. Dat zal nog wel bestaan, maar niet meer gratis 🙂 Toen ik voor het eerst vloog, was dat standaard inbegrepen in de reis. Maar dat is intussen al heel wat jaartjes geleden 😉

  1. Wij maakten tot nu toe gebruik van een speciale parking. Ik zag ze er niet tussen staan toen ik het lijstje invulde. Handig inderdaad. Naar de vertrekhal rijden. Zij nemen de auto over en die staat veilig, overdekt. Zodra je landt staan zij er ook weer. Dit jaar gaan we denk ik een taxi-retour proberen, dat kost waarschijnlijk ongeveer hetzelfde. Ik wil mijn schoonvader van in de zeventig al een paar jaar niet meer lastig vallen hiermee.

  2. Natuurlijk kun je de aanbieders van het internet raadplegen. Nog nooit gehoord dat tussen de afgifte van de sleutels en het ophalen 800 km met jou wagen gereden is? of erger: een overval. Wij als reisagent weken alleen samen met vertrouwde aanbieders, op alle luchthavens, volgens de keuze van de klant aan normale prijzen. het is een kwestie van verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. En achter ons reiskantoor staat telekns een “gezicht” die uw belangen verdedigd.

Wat vind jij van dit artikel?