#Reclame. Je mooiste herinneringen aan de muur: Aluminium wanddecoratie van Saal Digital

Ik ben de laatste tijd weer flink wat aan het fotograferen.  Zeker met de communiefeesten in aantocht draait mijn fototoestel overuren.  Heerlijk vind ik het.  Foto’s maken.  De gezonde spanning voor een fotoshoot.  De tevreden vermoeidheid erna.  Ik hou ervan mijn foto’s keer op keer weer te bekijken met een kritisch oog.  Maar dan krijg ik dikwijls de vraag: waar laat ik mijn foto’s afdrukken?   Wie levert mooi resultaat?

Geloof me, er zitten grote kwaliteitsverschillen in het online aanbod.  En dat is zo zonde.  Zien de foto’s er op scherm mooi uit, worden ze soms verschrikkelijk afgedrukt.  Andere kleuren.  Andere kwaliteit.  Bijzonder jammer.  En zonde van de moeite.  Geen reclame.

Ik was dan ook ontzettend blij dat ik Saal Digital mocht uitproberen, want die kende ik nog niet.  Heerlijk om even te testen dus.  En dus legde ik de lat meteen lekker hoog: ik liet en bewerkte foto afdrukken op groot formaat Aluminium.  Kwestie van meteen te weten welk vlees ik in de kuip heb.  Als een groot formaat mooi afgedrukt wordt, ga ik er van uit dat kleinere formaatjes zeker geen probleem zullen zijn.

Saal Digital werkt met een programma om te downloaden.  Het werkt overigens ontzettend handig.  Binnen enkele minuten was mijn bestelling klaar om door te sturen.  Mijn wanddecoratie werd binnen een heel nette tijd geleverd.

En de kwaliteit?
Wel, ik was héél aangenaam verrast.  Het aluminium geeft een heerlijk moderne en strakke look.  De foto is haarscherp afgeprint.  Dat smaakt naar meer!  Ik stuur alvast mijn volgende projectjes naar Saal Digital en kan het voorlopig ook iedereen aanraden.   Prijs-kwaliteit: top!

Vergeet wel geen ophangsysteem bij te bestellen, want dat zit niet automatisch inbegrepen in de prijs… En jawel, dat was ik dus vergeten.  Een handige Harry in huis is dan een must.  Ik hoop alvast dat ik op de mijne kan rekenen… 😉

Dit artikel kwam tot stand dankzij een samenwerking en bevat gesponsorde artikelen.

Wat vind jij van dit artikel?