#reclame: Hoe bewaar jij je vakantieherinneringen? Toffe alternatiefjes van Smartphoto!

Mijn vakantie zit er alweer op… En met de start van september blijkt ook het mooie weer met de noorderzon te zijn vertrokken.  En plots sta ik weer bokes te smeren.  Boekentasjes klaar te maken.  Lessen voor te bereiden.  Het ritme zit er meteen weer in.  Alsof de vakantie er nooit geweest is.   ‘t Is weer voorbij, die mooie zomer…

Op een dood momentje mijmer ik weer even over hoe fantastisch het was, die zomervakantie.  De voorbije weken hadden alles wat een mooie zomer nodig heeft: veel qualitytime, veel vriendschap, veel gezelligheid.  Avontuur, plezier en warmte.  Veel warmte.  Herinneringen om te koesteren.  Herinneringen om instant happy van te worden.  Herinneringen die ik graag af en toe eens kan vasthouden.   Meestal in de vorm van een fotoboek.  Maar wat dacht je van eens wat anders?

Onze laatste reis ging richting Riga.  Op die korte tripjes neem ik gemakkelijkheid halve – noem het gerust een tikkeltje lui – geen groot fototoestel mee.  Het is dan behelpen met de smartphone.  Ik boet dan flink in op kwaliteit, uiteraard.  Maar ik heb wel veel meer ruimte voor kleren in mijn bagage.  Kiezen is verliezen…  Geen groot fotoboek dus voor deze citytrip.  Het resultaat zou me misschien ontgoochelen en dan krijgen die mooie herinneringen een flauwe nasmaak.

En dus begon ik mijn zoektocht naar een leuk alternatief.  Een alternatief om mijn herinneringen toch dicht bij me te hebben.  Een alternatief waarbij zelfs smartphonefoto’s mooi tot hun recht komen.  Ik zocht… en ik vond!

Zoek jij ook een leuk alternatief om je vakantieherinneringen te bewaren?  Probeer deze dan zeker eens:

Prints in a box

Bij Prints in a box worden je vakantiefoto’s afgedrukt als polaroidfoto.  Je hebt de mogelijkheid om er zelf nog een stukje tekst onder te schrijven.  Het geheel wordt verpakt in een mooi doosje .  Geen fotoboek meer, wel een foto-box.  De foto’s worden supermooi afgedrukt, en de kwaliteit beviel me eigenlijk nog beter dan bij sommige fotoboeken.  Een nadeel zou kunnen zijn dat je vast hangt aan het vierkante formaat, maar voor de foto’s die ik in Riga maakte, was dat allerminst storend.

Je hebt Prints in a box vanaf €17,95, inclusief een mooi verpakkingsdoosje. 

 

Magneten

Waarom zou je jouw herinneringen wegstoppen in een kast als ze je iedere dag blij kunnen maken in je keuken of werkkamer?  Smartphoto heeft een ruim assortiment magneetjes, met of zonder tekst.  Ook hier was ik erg blij met de geleverde kwaliteit.  Ga dus gauw op zoek naar die heerlijke zomersnoetjes om je koelkast mee op te fleuren.  Zo blijft de summerfeeling een heel jaar lang in huis!

Magneetjes maak je bij Smartphoto vanaf €12,95