Tomorrowland… Let the madness begin…

Tomorrowland… Dat is toch in pas juli?

Klopt.  Maar reken maar dat de madness op dit moment alweer in volle gang is.  Vandaag is immers de laatste ticket sale.  En dat zullen we hier geweten hebben.  Want meer en meer blijkt het te pakken krijgen van een ticketje op een lotje uit de loterij.   Een lucky shot.  En zo lucky blijk ik dit jaar niet te zijn.  Helaas.  Twee voorverkoopmomenten zijn intussen gepasseerd.

tomorrowland

Twee keer heb ik een uur aan mijn computerscherm gekluisterd gezeten.   Een gezonde spanning.  Als een kind wachtend op de komst van Sinterklaas.  Vol verwachting klopt ons hart…  Zoiets.  Hartkloppingen.  Klamme handjes.  Wachtend op een scherm dat me andere informatie kon geven dan ‘Een ogenblik geduld.  De vraag is veel groter dan het aanbod’.   Valt dit echt nog onder de noemer ‘gezonde spanning’?

En terwijl de minuten verstrijken, slinkt ook de kans op een ticket.  Even slaat mijn hart weer enkele slagen over als er een boodschap op mijn scherm  verschijnt.  Helaas.   De melding dat alle zaterdagtickets de deur uit zijn.  Een hartverzakking later zijn er geen vrijdagtickets meer beschikbaar en nog eens 5 minuten later is het kalf echt verdronken.  Geen tickets.  Volgende keer beter.  Toch?

tomorrowland

Of is het naïef te denken dat ik überhaupt nog kans maak op een ticketje of twee?  Om een of andere bizarre reden is immers niemand uit onze omgeving binnen geraakt.  Ik zal mijn strategie dus moeten aanpassen volgend jaar.
Ik leg een supersnelle kabelverbinding.
Of koop mezelf een huis in Boom.
Ik word DJ.
Of maak vrienden bij de organisatie.
En ik maak vooral géén reclame voor het coolste festival ter wereld, zodat niemand nog tickets wil.  (bij deze…  Tomorrowland is écht niets.  Begin er niet aan.  Tickets kopen is slecht voor je gezondheid en voor de sfeer moet je het écht niet doen.  Rotfestival.  Check….)

Ideeën genoeg dus.  En tijd genoeg om over na te denken.  Want dit jaar zal ik Tomorrowland noodgedwongen vieren van op mijn terras.  Ver weg van het feestgedruis.  Zachte beats op de achtergrond.

Of is het misschien vandaag dan toch my lucky day… ?

tomorrowland

Wat vind jij van dit artikel?