Wall Deco World map… Thuis en toch op reis.

Wij zijn geen fulltime wereldreizigers.  Helaas.  Hoewel.  We houden erg van ons huisje.  Met een tuintje.  Een boompje.  Een beestje.  En kinders.   Het atomaire gezin.  Check.  Zoals je het hier leest zou je bijna verwonderd zijn deze huismus überhaupt een reisblog maakt.  En toch.  We houden van dat contrast.  Avontuur versus ons eigen vertrouwde stekje.  Het onbekende gaan ontdekken versus gezellig ouderwets gezinsgeluk.  Actie versus zetelhangen.  Reizen versus thuis blijven.  Dwaal ik af? Jep.

Punt is dat we ons huisje waar we zo graag vertoeven ook erg graag opsmukken.  Nogal impulsief het hele interieur aanpassen.  ‘s Morgens opstaan met een nieuw eetkamer idee en tegen ‘s avonds stoelen en tafel verkocht hebben.  Ja, we houden af en toe van iets nieuws.  Hoe impulsief dat soms ook mag zijn.  Had ik al gezegd dat ik wat onrustig kan zijn?

Mijn meest recente interieurswitch was van minder drastische aard.  Maar wel eentje waar ik ontzettend blij mee ben.  Want sinds vandaag kan ik de twee contrasten combineren.  Lang leve de Wall Deco World Map.  Hoera!

Byebye gezinscollage, welcome world map.  De Wall Deco World Map is een heerlijk stilistisch staaltje decoratie dat je kan personaliseren naar believen.  Ideaal.  Cosy en toch strak.  Daar houden we van.  Een metalen lijnconstructie die je kan aanvullen met foto’s.  De kadertjes hingen we op met 3M fotolijststrips.  Zo vermijd je 20 boorgaatjes in de muur.  In geval van de volgende impulsieve aanpassing.  Ideaal.  Ken jezelf, you know?    Een fijn systeem om de foto’s te verbinden met de bezochte plaatsen, heb ik helaas nog niet gevonden.  Touwtjes, tape, stift.  Suggesties van harte welkom!

Heb jij ook zin om je reisavonturen in je woonkamer te hangen?  Of ben je op zoek naar andere knappe decoratiespullen?  Ga eens kijken op op de website van Decovry.  Wie het daar niet vindt, vindt het nergens!

En terwijl jij de webshop van Decovry bekijkt, kruip ik gezellig in mijn zetel.  Lekker thuis.  Wegdromend bij alle mooie herinneringen die nu aan mijn muur hangen.  Huismus?  Check!

24 gedachten over “Wall Deco World map… Thuis en toch op reis.”

Wat vind jij van dit artikel?