X
    Categories: Uncategorized

Merci. Merci. Merci

Lieve lezers, trouwste volgers,

Sinds 2017 run ik deze website: mijn reisblog Footprints Around The World.

Mijn blog combineerde vlotjes alles waarvan ik gek was – en nog steeds ben: reizen, fotografie en schrijven.

Alleen… van zodra er een moét aan te pas komt, wordt het moeilijker.  Dat lijkt het of het plezier in schrijven verdwijnt stillekes aan.  En da’s zonde.

De laatste jaren werd er weinig of niets nieuw gepost om die reden.  De goesting voor schrijven was weg, de verplichting werd te groot en dat stond mijn creativiteit in de weg.  Maar toch kreeg ik het niet over mijn hart om de website op te doeken.  Daarvoor zaten er te veel herinneringen aan vast, en wilde ik liefst gewoon mijn schrijfsels blijven koesteren.  Maar deze blog, waar ik zo veel tijd en energie in stak, zomaar laten verstoffen, is ook niet wat het verdient.  Daarom heb ik besloten om mijn domeinnaam binnenkort op te zeggen, en heb ik voor mezelf van alle artikels en foto’s een mooi boek gemaakt.

Met een beetje weemoed, maar vooral met veel trots en liefde heb ik alle verhalen en jullie reacties teruggelezen…. Heb ik een duikje genomen in de statistieken, en tot mijn verbazing ontdekt dat mijn werk 64690 lezers heeft mogen ontvangen.  Wauw!
Heb ik besloten dat Tsjechië dringend bezocht moet worden door jullie allen, want Tsjechië voor beginners Part 2, was met 2817 lezers niet alleen mijn meest bezochte reisverslag, samen met die andere blog over Tsjechië, goed voor maar liefst 4576 lezers!
En op 27 februari 2018 tenslotte, wilden jullie massaal weten wat er nu eigenlijk niét leuk is aan kamperen, want die dag werd mijn website – en dan voornamelijk dat verslag – het meest bekeken, met 1329 weergaven.

Ik zou jullie keihard willen bedanken om – zelfs nu er al zo lang niets nieuw meer verscheen – zo trouw op bezoek te komen bij Footprints.  Ik viel zowaar achterover bij het bekijken van de statistieken, en dacht niet dat deze tot op de dag van vandaag überhaupt nog bezocht werd.  😉

Ik blijf gezellig verder reizen, schrijven, fotograferen en mezelf zijn.  Maar alleen nog voor mezelf.  Zonder moetjes.  Zonder verplichtingen.

En da’s keileuk.

Dikke merci allemaal, en trek er op uit, verken, ontdek, verwonder en geniet!

Time flies.  It’s up to you to be the navigator. (R. Orben)

Lien

lienvoets :