Roadtrippen in de Rockies. Deel 3: van pintjes in Fort Collins tot Denver zonder visa.

Deel 1 en 2 gemist?  Klik hier voor deel 1 of hier voor deel 2.

 

Route 7: Rawlins- Fort CollinsFort Collins was onze laatste stop voordat we weer naar Denver Airport reden.  Een gezellig stadje is het.  Het voelt wat Europees aan.  Het wàs ook Europees.  Belgisch zelfs, zo zagen we toen we een klein brouwerijtje tegenkwamen.  New Belgium Brewery was weer zo’n ontdekking.  Een pareltje.  Toeval?Voor rondleidingen waren we te laat.  Die moest je immers lang vooraf reserveren.  Normaal gesproken.  Maar wij niet.  Zo bleek.  Want toen de vriendelijke eigenaar ontdekte dat wij Belgen waren, leek zijn dag niet meer stuk te kunnen.

Alle hens aan dek.  Belgen gespot.  Hier.  Bij.  New.  Belgium.  Brewery.

Alles werd in gereedheid gebracht, en wij mochten als VIPS mee op businesstour.  Zelden heb ik ondervonden dat Belg zijn op zoveel enthousiasme kon rekenen.  Maar dat terzijde.

We werden er flink in de watten gelegd, daar in de brouwerij.  De proevertjes volgden elkaar vlot op.

Héél vlot.

Misschien iets te vlot?

 

 • Route 8: Fort Collins – DenverDe laatste route was er eentje in mineur.  Op dat moment.  Nu kunnen we er smakelijk om lachen.  Uiteraard.We waren wat later vertrokken in Fort Collins.  Er stond ons immers slechts een ‘korte’ route te wachten, dus we hoefden niet ‘s ochtends vroeg te vertrekken.  Late namiddag was ook oké.116km.

  Perfect.

  Tot bleek dat we bij aankomst bij het hotel geen Visa meer op zak hadden.  Paniek.
  De Visa was op restaurant blijven liggen.  In Fort Collins.  112km hier vandaan.

  Dikke.  Pech.

  Een nachtelijk ritje van 224 extra kilometers later konden we op het vliegtuig in Denver uitrusten van een heerlijke, onvergetelijke trip.

  Liever een andere kant van Amerika ontdekken?  Wij deden ook een roadtrip aan de Westkust.

16 gedachten over “Roadtrippen in de Rockies. Deel 3: van pintjes in Fort Collins tot Denver zonder visa.”

 1. Zo, dat is balen zeg dat je helemaal terug moest rijden voor je Visa :O Wel fijn dat je hem terug hebt! En je leuke herinnering aan de New Belgium Brewery zorgt er toch voor dat het een top trip was! 😀

 2. Wat schrijf je leuk, heb er om moeten grinniken, haha. Echt balen dat je terugmoest, zuur! Ga je andere reisverslagen ook even lezen!

Wat vind jij van dit artikel?