Simpelweg gelukkig zijn… In SaPa.

Er is 1 ding waar ik echt niet van hou.

Regen.

Regen in mijn gezicht.
Natte haren.
Je ogen amper kunnen openen door gemiezer en geplens.
Natte billen op een kletsnat fietszadel.
Doorweekt ergens aankomen, nadat je even voordien piekfijn uitgedost klaar stond voor vertrek.

De enige momenten waarop ik zacht gedruppel of een hevig onweer wél bijzonder kan appreciëren, is wanneer ik lekker knus binnen zit.   Lekker warm in de zetel.  Gezelligheid boven alles.

En toch.
Uitgerekend op deze druilerige dag – doorweekt thuisgekomen, natte haren hangen als slappe slierten voor m’n ogen – mijmer ik over mijn mooiste herinneringen op reis.  Over onvergetelijke plekjes.  Tripjes die me voorgoed veranderd hebben .  Reizen die me verrijkt hebben.  Momentjes die ik nooit zal vergeten.

Lees hier snel verder…

Wat vind jij van dit artikel?